tiistai 8. elokuuta 2017

BACK TO SCHOOL: OUTFIT IDEAS 2X


Moikka! Koulu alkaa pian ja ajattelin, että olisi kiva tehdä back to school -postauksia. Oon miettinyt mitä pukisin kouluun ja päädyin Polyvoreen tekemään asuista kollaaseja ja halusin jakaa nämä asut myös teidän kanssanne. Kumpi asu on sun suosikki?
asu 1Blush pink

Ensimmäisen asun päädyin kokoamaan vaaleanpunaisen t-paidan ympärille, koska oon tällä hetkellä ihastunut vaatteissa vaaleanpunaiseen ja sellaiseen blush pinkkiin. Paidan kanssa valitsin vähän revityt boyfriend farkut. Farkkuihin sopii mun mielestä perus mustat kengät ja musta laukku. Kello ja korvakorut sopivat taas hyvin t-paidan kanssa yhteen.
asu 2
Black and white

Toiseen asuun valitsin ihan vaan mustat farkut ja niiden ympärille tein aika mustavalkoisen asun. Farkkutakki tuo vähän väriä asuun ja sen voi vetää päälle, jos tulee kylmä. Asu on muutenkin aika yksinkertainen, joten valitsin harmaat kengät. Tähän asuun en halunnut ottaa lainkaan koruja mukaan. Näitä asuja voi kuitenkin soveltaa ihan oman mielensä mukaan miten haluaa!

12 kommenttia:

 1. Black and white toimii aina!<3 Tosi kivasti toteutettu postaus :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Kiitos :)

   Poista
 2. Tää oli kiva postaus! Mun mielestä molemmat asut oli kivoja :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Molemmat asukokonaisuuksista näyttää todella kivalta!

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kivoja asuja molemmat ja varmasti oikein sopivia koulunpenkille! Itse valitsisin tuon tokan, sillä vaaleanpunainen ei oikein istu omaan värimaailmaani :D

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja asukokonaisuuksia molemmat! Itse kuitenkin todennäköisesti valitsisin mustavalkoisen asun, koska mun vaatekaappi on mustaa, valkoista ja harmaata täynnä :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tää on kiva postaus! :) Miten oot tehny tän kollaasin? :)
  Mulle valikoituis tuo musta-valkoinen kokonaisuus, mulla on yleensä aina pelkkää mustaa ja valkoista muutenkin päällä! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nää kollaasit on tehty Polyvore -nimisellä nettisivulla :-)

   Poista